Boekingen

U kunt Hai La Joc boeken voor een voorstelling. Dat kan voor een korte demonstratie maar ook voor een avondvullend programma. Wij kunnen zowel in de open lucht optreden als binnen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een programma samen. Indien gewenst kunnen we bij een voorstelling ook een kostuumshow geven of een workshop waarbij het publiek in korte tijd een leuke dans leert. We hebben ervaring met veel verschillende soorten locaties en publiek. Zo hebben we opgetreden voor verzorgingshuizen, scholen, (buurt)feesten, bruiloften en asielzoekerscentra.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met onze zakelijk leider (zie contact).

Wat anderen over ons zeggen: 

Hanzehogeschool Groningen:
Bedankt voor het fantastische optreden. Het was absoluut geslaagd en érrug leuk! De Keniaanse gasten raakten er niet over uitgepraat. Er zijn vele filmpjes naar Kenia gegaan en ik ben bang dat ze er niet onder uitkomen om als ze terug zijn de klompendans te demonstreren 🙂

Zorgcentrum de Ebbingepoort:
Geweldig! Wat een optreden. Werkelijk ontzettend leuk in een goed programma neergezet. In verband met de Olympische Spelen vroegen wij dansen uit alle werelddelen, dit is superleuk gedaan! Heel speciaal was dat de bewoners mee konden doen met een dans. De bewoners van ‘Zorgcentrum de Ebbingepoort’ hebben weer ontzettend genoten van jullie optreden.

Multicultureel vrouwencentrum Jasmijn:
Een paar keer heeft Hai La Joc opgetreden tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in Groningen. Iedere keer was dit weer spetterend en professioneel. Heel veel dank hiervoor!