Boekingen

Boekingen

U kunt Hai La Joc boeken voor een voorstelling.


Dat kan voor een korte demonstratie maar ook voor een avondvullend programma. Wij kunnen zowel in de open lucht optreden als binnen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een programma samen.
Indien gewenst kunnen we bij een voorstelling ook een kostuumshow geven of een workshop waarbij het publiek in korte tijd een leuke dans leert.
We hebben ervaring met veel verschillende soorten locaties en publiek. Zo hebben we opgetreden voor verzorgingshuizen, scholen, (buurt)feesten, bruiloften, asielzoekerscentra en festivals.


Via het formulier hiernaast kunt u contact met ons opnemen.


Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met onze zakelijk leider NienkeNienke Stobbe

Wat anderen over ons zeggen

Hanzehogeschool Groningen:
Bedankt voor het fantastische optreden. Het was absoluut geslaagd en érrug leuk! De Keniaanse gasten raakten er niet over uitgepraat. Er zijn vele filmpjes naar Kenia gegaan en ik ben bang dat ze er niet onder uitkomen om als ze terug zijn de klompendans te demonstreren 🙂


Zorgcentrum Winkheem:
Genoten van deze avond! Reacties van bewoners: “je wordt er vrolijk van”, “in lange tijd niet zo’n mooie avond gehad”, “wat een prachtige kostuums en mooie muziek”.


Multicultureel vrouwencentrum Jasmijn:
Hai La Joc heeft al diverse keren opgetreden tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in Groningen. Iedere keer was dit weer spetterend en professioneel. Heel veel dank hiervoor!