Foto's

Sfeerimpressies van optredens


Door de bank genomen treden wij ongeveer 1x per maand wel ergens op. Dat kan op een festival in Nederland zijn als Op Roakeldais of Sivo, of in het buitenland, op een evenment of festiviteit of bij een themaweek in een verzorgingshuis.
Hieronder zijn een aantal fotoverzamelingen geplaats van optredens. Klik op een foto om de hele reeks van dat optreden te zien.

Bezoekers uit Singapore

Katwoude

Een kennismaking met Nederland van een grote groep bezoekers uit Singapore met o.a. workshops Nedrlandse dansjes.

Bezoekers uit Singapore

40-jarig jubileum

Op 29 februari 2020 konden we nog net ons 40-jarig jubileum vieren waarbij we o.a. een voorstelling gaven aan heel veel oud-leden.

Bezoekers uit Singapore

Optredens voorjaar 2022

Het was duidelijk dat er een soort inhaalslag gemaakt moest worden met bovengemiddeld veel optredens in Groningen en omstreken.

Bezoekers uit Singapore

Op Roakeldais

Sinds 2016 doen wij mee aan het internationale dansfestival in Warffum, eerst aan samen met 'De Grunniger Dansers', later met een eigen voorstelling. 

Bezoekers uit Singapore

Trainen in coronatijd

Dat was even wennen maar het is gelukt om via Zoom de basis te leg-gen voor twee nieuwe choreogra-fieën: Georgisch en Bollywood.

Bezoekers uit Singapore

Buitenland - Tsjechië - Pisek

Bijna jaarlijks doen we mee aan een festival in het buitenland. Zo zijn we in o.a. in Letland, Polen, Engeland en Duitsland geweest. Hier mooie foto's van Tjechië.